TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI AV. R. ERİNÇ SAĞKAN VE TBB YÖNETİM KURULU SAYMAN ÜYESİ AV. GÖKHAN BOZKURT, BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
Tarih: 14.09.2023 | Okunma Sayısı: 435
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ve TBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Gökhan Bozkurt, baromuzu ziyaret etti.

Ziyarette meslektaşların sorunlarını, eleştirilerini ve görüşlerini bizzat dinleyen    TBB Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, TBB ve 81 baronun işbirliği içerisinde yürüttükleri çalışmaları ifade ederek avukatlık mesleğinin önündeki engellerin aşılması için yeni çözüm önerilerinin hayata geçirileceğini vurguladı.

Meslektaşlarla yapılan görüşmenin ardından düzenlenen törende TBB Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ve Baro Başkanımız Av. Serdar Günakın tarafından meslekte 40. yılını dolduran Av. Ahmet Yılmaz'a teşekkür plaketi ve madalya takdim edildi. Av. Ahmet Yılmaz'a mesleğe sunduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ve TBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Gökhan Bozkurt'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Baromuz ev sahipliğinde yapılan görüşmenin ardından Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç, TBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Gökhan Bozkurt, Baro Başkanımız Av. Serdar Günakın ve beraberindeki heyet Vali Mustafa Koç, Belediye Başkanı Metin Karadoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış ve Adalet Komisyonu Başkanı Abdullah Boyraz’ı makamlarında ziyaret etti.
Ağrı Valimiz Sayın Mustafa Koç'a, kurum müdür ve başkanlarına misafirperverliklerinden dolayı  teşekkür ederiz.

19.09.2024